onsdag 6 mars 2013

Månads-Information

Mars 2013

Äntligen är det ljust ute när vi kommer till skolan på morgon och ljust när vi går hem för dagen.
Vi har haft ett härligt sportlov på Kvarnens fritids. Vi har varit ute mycket i det fina vädret som vi hade och åkt skridskor, skogspromenad, varit i Hagaparken och åkt stjärtlapp mm. När vi har varit inomhus har vi haft bild, pysslat med cernitlera, bakat pizzabullar som vi åt till mellis när vi gick och bowlade. Vi har lekt charader, hela havet stormar och dansstopp. Vi avslutade veckan med mys och fick glass med bär och rån och tittade på en film som vi hade hyrt. Gå gärna in på Kvarnens blogg där ni kan se fina bilder på vad vi har gjort under sportlovet. Vi har haft en jättetrevlig vecka med de barn som var på fritids.

Tyvärr, så är det några föräldrar som inte ringer och meddelar ifall barnet ska vara ledigt fast de är anmälda att vara på fritids. Vi förstår om det kan bli ändringar men vi uppskattar om ni meddela oss.

Vi kommer att erbjuda följande gemensamma aktiviteter efter sportlovet: idrottssalen, bibliotek och bandy. Barnen kommer även att få önska nytt till önskedagen på fredagar under vecka 10.

Varma hälsningar från,
Abdi, Behnam, Birgitta och Khoshnaw

Inga kommentarer: